• Telefon: (+4) 0744 700 279
0 Produse - 0 lei
Cosul tau este momentan gol!
Produsele tale Actualizeaza pretul

Misiune și valori

Black Red White este o companie modernă, cu viziune şi valori puternice. Tot ceea ce facem se bazează pe tehnologie de avangardă, standarde europene de calitate a produselor, model unic de business.
Misiunea noastră este aceea de a-ţi oferi mobilierul care te îndeamnă să revii cu drag acasă.
Designul mobilierului BRW transmite pasiune şi inovaţie, stil şi confort, toate regăsite în variata gamă de produse comercializate la preţuri ce te inspiră la mai mult.
Caută cele mai bune oferte ale producatorului Black Red White Polonia. Mobila poloneză.


Despre noi

Vorbim cu pasiune despre mobilă. Acesta este lucrul care defineşte cel mai bine echipa BRW.COM.RO. Aducem inovaţie, fie că preferi liniile moderne, fie că te regăseşti în designul clasic. Nu ne ferim însă nici de luciul nobil sau de aspectul antic patinat. În câteva cuvinte, BRW înseamnă mobilă pentru toate generaţiile şi pentru toate gusturile. Interiorul casei tale vorbeşte despre tine. Fiecare alegere, fiecare detaliu, orice formă trădează ceva din spiritul tău. O linie perfectă, o culoare inedită, un design inteligent, toate se îmbină într-un spaţiu aşa cum eşti tu: mereu diferit, unic, surprinzător. Sortem îţi cunoaşte aşteptările şi a adus în showroom-urile sale mobilierul ce se pliază pe dorinţele tale. Cu o experienţă pe piaţă de peste 14 ani, îţi propunem soluţii ingenioase în materie de design, aducând pentru piaţa din România produsele Black Red White, unul din cei mai mari producători de mobilier din Europa. Efortul nostru de a fi mereu în pas cu nevoile tale s-a concretizat şi in acest magazin ON-LINE şi în divizia de vanzări/livrări în mediul on-line. BRW.COM.RO te invită acum să porneşti într-o călătorie a formelor, măsurilor şi culorilor, descoperind în sistemele de mobilier comercializate gustul pentru clasic, retro sau modern, ornamente unicat şi detalii curajoase. Tot mai simplu pentru tine!

De ce noi?

  • Experiență
  • Promptitudine
  • Disponibilitate
  • Soluții
 

Ce spun clienții noștri

“Am fost puțin neîncrezător la început având în vedere că este totuși un produs care nu prea se vinde online, dar am avut plăcuta surpiză să descoper că inclusiv mobila poate fi cumpărată de pe internet și că uneori chiar merită.” Acest client a cumpărat on-line produse din sistemul Koen în noiembrie 2015.
- Marius Visariu - client BRW
“Am cumpărat online din catalogul BRW o bucătărie Nika si câteva corpuri suplimentare, mi-au ajuns destul de repede în Galați și chiar dacă am avut o problema legată de o laterală defectată la transport am avut placuta surpiza sa imi fie înlocuită foarte rapid..” Client brw.com.ro, a cumpărat bucătăria Nika Portal Melos în ianuarie 2016.
- Maria Turcu - client BRW.com.ro
“Am comandat pentru fiul meu o cameră de tineret, a juns foarte repede și în perfectă stare. Mi-am montat-o singur. Cu schita din cutiile cu mobila am reusit sa ma descurc destul de bine. Recomand genul acesta de mobilier și recomand echipa brw.com.ro” Clinet brw.com.ro a cumpărat produse din sistemul Indiana - martie 2016.
- Petrica Mocanu- client BRW.com.ro

Contact rapid

Comenzi online, informații produse și stadiu comenzi.

  • Str. Teiului nr.20, Roman, jud. Neamț
  • (+4) 744 700 279
Top